Tefal Bienvenue Mutfak Aksesuarları Sık sorulan sorular

İhtiyacınız olan tüm aksesuarlar bu seride!

5'li spatula seti
- Açılı spatula: Balık ve et çevirmek için
- Krep spatulası: Kreplerin yapışmasını önlemek ve çevirmek için
- Kaşık: Yiyecekleri pişirmek ve hazırladıklarınızı servis etmek için 
- Uzun spatula: Balık pişirip servis etmek için 
- Kepçe: Sıvı yiyeceklerinizi servis etmek için

Referans : K001A504

Sık sorulan sorular
Kıyma makinesiyle işiniz bittiğinde geriye kalan et parçalarını dışarıya itmek için bir kaç parça ekmek öğütün.
Lütfen yapışmayan, plastik ovma bezi, ılık su ve bulaşık sıvısı kullanın. Paslanmaz çelik mutfak eşyaları için özel paslanmaz çelik temizleyiciler öneriyoruz.
Bıçak ve diskleri sabunlu suyla yıkayın, durulayın ve hiç bekletmeden dikkatlice kurulayın. Yağlamak için yemek yağıyla sıvayın.
Evet, ancak parçaları doğru şekilde sökmek ve hangilerinin bulaşık makinesinde yıkanabileceğini öğrenmek için kullanma kılavuzunu takip edin.
SEB Grup, Kalite taahhüdünün bir parçası olarak, yapışmaz Tefal/T-fal ürünlerine "Sağlık ve Çevre" Eco bilgilerini eklemiştir Bu taahhüt, Tefal/T-fal kaplamalarında PFOA, kurşun ve kadmiyum bulunmadığını ve yapışmaz ürünlerimizin çevre ve tüketici açısından zararsız olduğunu garanti eder. Bu Eco bilgileri birçok ülkede yürütülen düzenli analizlere dayanmaktadır (Fransa'da INERIS, Birleşik Krallık'ta ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS, Almanya'da FABES Laboratuvarları, Kanada'da MB Laboratuvarları ve Çin'de SGS) (laboratuvar sitelerine ait bağlantılar). Bu taahhüt Tefal/T-fal markasının web sitesinde ve ayrıca, yapışmaz Tefal/T-fal kaplamalı pişirme ürünlerinin ambalajında bulunabilir.
Cihazınız, geri dönüşümü gerçekleştirilebilir veya yeniden değerlendirilebilir malzemeler içerir. Kullanım ömrü sonuna gelen cihazınızı belediyenizin toplama alanlarına götürün.
Ürününüz için ihtiyaç duyduğunuz her şey için lütfen internet sitemizin “Aksesuarlar” bölümüne gidin.
İnternet sitemizin Garanti bölümünde detaylı bilgi bulabilirsiniz.
Mutfak doğrayıcısı özellikle meyve ve sebzeleri belirli bir kalınlıkta doğramak için kullanılan bir alettir.
Talimatlar ve Kılavuz